Ajankohtaista
181 - johtajien rukouspäivä 18.1.2019
Yhdessä ytimessä - SEA:n yhteyspäivä 25.10.2018
Lausanne-liikkeen kunnianosoitus perustajalleen Billy Grahamille
Seison pakolaisten rinnalla -julistus
Kiinnostaako urheilutyö?
Kapkaupungin sitoumus
Uusia verkostoja - tule mukaan!
Koulutusta ja materiaalia muslimien evankeliointiin
Seuraa vaivattomasti lähetystyön mahdollisuuksia ja tapahtumia
Tapahtumakalenteri
Mikä on SEA?
Liity SEA:n jäseneksi
Lähetys- ja evankeliointikoulutus
Teemavuosi
SEA:n verkostot
ALMU - muslimityö
Finish-urheiluverkosto
Ihmiskaupan vastainen verkosto
JUST - juutalaistyö
Kristillinen mediaverkosto
Kristittyjen ihmisoikeusryhmä
Lapsityön verkosto
LEV
Teltantekijätyöryhmä
Rukouspäivät
Uutisarkisto
Yhteystiedot

 

 

Yhdessä ytimessä - SEA:n yhteyspäivä 25.10.2018

Suomen Evankelisen Allianssin yhteyspäivä teemalla "Yhdessä ytimessä" on torstaina 25.10. klo 10-14 Suomen Helluntaikirkon tiloissa Helsingin Roihupellossa, Pulttitie 13.

Inspiroidumme mahdollisuuksista, mitä voimme ja mitä meidän tulee kristittyinä yhdessä tehdä Suomen parhaaksi ydinasioissa - Raamatun, rukouksen ja lähetyskäskyn asialla.

Lanseeraamme SEA:n mission ja vision, ja keskustelemme yhteisistä päätavoitteista ja konkreettisista toimista lähivuosille. Päivä koostuu muutamista alustuksista ja runsaasta keskustelusta.

Yhteyspäivän tavoitteena on saada hyvä lähtölaukaus ja suunta SEA:n uudelle alulle - uudelle aktiiviselle hallitukselle, tuleville innostaville suunnitelmille ja yhteisille hankkeille sekä omistajuuden ja voimavarojen lisäämiselle "yhdessä ytimessä".

Toivomme paikalle eri seurakunnista ja yhteisöistä kristittyjä johtajia, avainhenkilöitä ja muita yhteisille mahdollisuuksille syttyneitä ihmisiä, jotka haluavat antaa tavalla tai toisella panoksen tähän yhteyteen. Toivomme myös aktiivisia nuoria ja tulevaisuuden johtajia. Kenet sinä voisit ottaa mukaasi? 

Kuulemme yhteyspäivässä myös terveiset Hope for Europe -verkostotapahtumasta, ja SEA:n uusi työ- ja liike-elämäverkosto esittäytyy. 

Yhteyspäivä alkaa kahvilla ennen klo 10 ja päättyy kahviin klo 14 jälkeen. Lounastauko ja yhteyden rakentamista klo 12-13 (omakustanteinen lounas). Lähetämme ilmoittautuneille lisätietoa myöhemmin.

Päätämme päivän SEA:n syyskokouksella n. klo 14-16 (SEA:n jäsenille). Siinä mm. keskustelemme SEA:n päätöksentekoprosessista, valitsemme uuden puheenjohtajan ja uusia jäseniä hallitukseen.

Lämpimästi tervetuloa edes osaksi aikaa! Ilmoita tulostasi 23.10. mennessä: jari.sippola (ät) suomenea.fi

Jos et pääse yhteyspäivään mutta kristittyjen yhteys evankeliumin edistämiseksi on sydämelläsi ja annat mielelläsi jonkin panoksen tämän yhteyden hyväksi, kerro siitä meille! 

Kuulemme myös mielellämme, millaisissa yhteisissä hankkeissa olet jo mukana - ehkä voimme laajentaa yhteyttä ja löytää synergiaa! Laita viestiä: jari.sippola (ät) suomenea.fi

Suomen Evankelinen Allianssi - Yhdessä ytimessä


 


 

 
 
 

 
 
 
 

  

Verkkoviestin julkaisujärjestelmä