Ajankohtaista - yhdessä ytimessä
Tapahtumakalenteri
Mikä on SEA?
Liity SEA:n jäseneksi
Lähetys- ja evankeliointikoulutus
Teemavuosi
SEA:n verkostot
ALMU - muslimityö
Finish-urheiluverkosto
Ihmiskaupan vastainen verkosto
JUST - juutalaistyö
Kristillinen mediaverkosto
Kristittyjen ihmisoikeusryhmä
Lapsityön verkosto
LEV
Bannerit digimediaan
Taiteilijat
Toimari 2017
Tiedote 5.12.2015
Teltantekijätyöryhmä
Työ- ja liike-elämäverkosto
Rukouspäivät
Uutisarkisto
Yhteystiedot

 

 

Tiedote 5.12.2015

Suomen Evankelisen Allianssin yhteyteen on syntynyt valtakunnallinen . Verkosto kokoontuu ensimmäisen kerran la 5.12.2015 Mikkelin vapaaseurakunnassa.


kokoaa uskovia eri taiteiden ammattilaisia ja harrastajia sekä niitä, jotka haluavat edistää evankeliointia taiteen ja luovuuden avulla seurakunnissa ja omilla paikkakunnillaan ihmisten keskellä. Verkostossa taiteilijat/evankelistat (sekä seurakunnat ja järjestöt heidän taustallaan) jakavat evankelioinnin tietotaitoa ja kokemuksia toisilleen, ovat innostamassa ja tukemassa toisiaan (ja uusia seurakuntia) luovan evankelioinnin näyssä. Verkosto myös järjestää yhteisiä tapahtumia ja koulutusta.

 

LEVin aloitustapaaminen on la 5.12.2015 Mikkelin vapaaseurakunnassa, Savilahdenkatu 26, 50100 Mikkeli. Tilaisuus alkaa klo 11:00 pitsatilauksilla ja vapaalla keskustelulla. Varsinainen kokous alkaa klo 12 jälkeen ja kestää n. 14:30 asti. 


Jos haluat tulla mukaan Luovan evankelioinnin verkostoon, lähetä viesti verkoston puheenjohtajalle, Mikkelin vapaaseurakunnan taide-evankelistalle Satu-Marianne Piispalle: lev.suomi (ät) gmail.com.


Pyydämme, että jakaisit tiedon verkoston perustamisesta omassa seurakunnassasi niin, että tieto tavoittaisi taiteesta ja luovuudesta kiinnostuneet. Tämä on loistava tilaisuus ottaa vielä yksi ase käyttöön seurakuntanne paikallisessa evankeliointityössä. Tulkaa mukaan – evankeliointi taiteen ja luovuuden avulla on se voimavara, joka ehkä vielä on odottanut vuoroaan!


SEA:n verkostoissa hengellisten eri alojen asiantuntijat eri kirkkokunnista kokoontuvat yhteen jakamaan kokemuksiaan ja osaamistaan ja toteuttamaan yhteisiä hankkeita.Jari Sippola

tiedotussihteeri
SEA ry


Satu-Marianne Piispa

taide-evankelista

Mikkelin Vapaaseurakunta


Lehari Kaustel

kapellimestari, tuottaja

Crescendo Finland

Kansan Raamattuseura

 

Lehari Kaustelin kautta luovan evankelioinnin verkosto kytkeytyy maailmanlaajuiseen kristittyjen taiteilijoiden Crescendo-verkostoon, joka on syntynyt 30 vuotta sitten ja haluaa rakentaa Jumalan valtakuntaa taiteilijoiden parissa.

 

  

 

 

  

 

 

Verkkoviestin julkaisujärjestelmä