”Herra on Henki, ja missä Herran Henki on, siellä on vapaus. Me kaikki, jotka kasvot peittämättöminä katselemme Herran kirkkautta kuin kuvastimesta, muutumme saman kirkkauden kaltaisiksi, kirkkaudesta kirkkauteen. Tämän saa aikaan Herra, joka on Henki.”
(2. Kor. 3:17-18)

Suomen Evankelinen Allianssi kutsuu kristityt johtajat eri kirkkokunnista ja yhteiskunnan osa-alueilta etsimään Jumalan kasvoja yhdessä. Tarvitsemme syvempää yhteyttä Jumalaan, toinen toisiimme sekä seurakunnan jalkautumista arkeen evankeliumin voimassa.

181-rukouspäivä on perjantaina 22.1. klo 10-14 Zoomissa ja sisältää lounastauon klo 11:30-12. Zoom-linkki lähetetään ilmoittautuneille. Ohjelmassa edetään lyhyiden puhuttelevien puheiden kautta, mutta pääpaino on koko päivän ajan rukouksessa ja Jumalan kasvojen edessä viipymisessä. Rukous tapahtuu sekä yhteisesti että pienemmissä ryhmissä, jolloin myös henkilökohtainen kohtaaminen mahdollistuu.

Puheenvuorojen pitäjät:
– Kirsi Rothfors, SEA ja Suhe
– Peter Hackzell, ESY Church
– Andrei Hinkonen, Sila Church
– Ari Kuittinen, Helsingin Saalem ja Toivon Saattue ry
– Ville Rossi, Malmin Saalem
– Ilkka Rytilahti, SEKL

Rukouksemme on, että jokainen 181-rukouspäivän osallistuja saisi kohdata Jumalan, kuulla hänen äänensä, vapautua asioista, jotka nousevat Jumalan tuntemista vastaan, ja vastaanottaa hänen rakkautensa, armonsa ja totuutensa. Silloin voimme lähteä vuoteen 2021 selkein ajatuksin valloittamaan maata Kristukselle Pyhän Hengen voimassa.

Tavoitteeseen pyritään pohtimalla jokaisen omaa henkilökohtaista suhdetta Jumalaan, itseen, toisiin ihmisiin sekä yhteiskuntaan. Rukoilemme, että Isän rakkaus saisi yllättää meidät ja muuttaa meitä niin, että rakkaussuhteemme Jumalaan ja sitä kautta itseen sekä toisiin syvenisi entisestään. Ja tämä muutos on vapautumista, jonka Pyhä Henki saa meissä aikaan.

Ilmoittaudu tästä

Lämpimästi tervetuloa!