181-rukouspäivät

 

SEA on järjestänyt johtajien 181-rukouspäiviä vuodesta 2019. Vuosittain tammikuussa oleva rukouspäivä on tarkoitettu kristityille vaikuttajille yhteiskunnan eri osa-alueilla, seurakunnissa ja järjestöissä: pastoreille, kirkkoherroille, vanhimmille, nuorisotyön vaikuttajille, poliitikoille, yritysjohtajille, järjestöjohtajille ja monille muille vaikuttajille. Kutsumme mukaan myös nuorempia tulevaisuuden johtajia. Odotamme päivän osallistujamäärän kasvavan nykyisestä n. 120 johtajasta.

Rukouspäivässä haluamme antaa määrätietoisesti aikaa yhteiselle rukoukselle, Jumalan edessä nöyrtymiselle ja Hänen tahtonsa etsimiselle. Samalla rakennumme keskinäisessä yhteydessä eri sukupolvien kesken, eri kirkkokunnista, ja inspiroidumme laadukkaista alustuksista, jotka tähtäävät seurakunnan ydintehtävän täyttämiseen ja jalkautumiseen evankeliumin kanssa siellä, missä elämme ja vaikutamme.

Seuraava rukouspäivä on pe 20.1.2023 klo 10-15 Helsingissä Suhe-seurakunnan tiloissa. Lue lisää ja ilmoittaudu täältä!

Nimi 181 tulee kristittyjen ykseyden rukouspäivästä, joka on 18.1. Johtajien 181-rukouspäivä on aina tuosta päivästä alkavalla ekumeenisella rukousviikolla, lähtökohtaisesti perjantaisin.