GO – evankeliumi jokaiselle

Suomen Evankelinen Allianssi on aloittanut syksyllä 2023 yhteistyön kansainvälisen GO-liikkeen kanssa. Liikkeen tarkoituksena on innostaa ja auttaa varustamaan maailmanlaajuisesti seurakuntia ja kristittyjä evankeliumin sanoman kertomiseksi kaikille niille, jotka sitä eivät vielä tunne.

GO-liikkeen visiona on: ”Jokainen voi tavoittaa jonkun. Yhdessä voimme tavoittaa maailman.” Keskeisiä toimintamuotoja ovat vuotuinen GO-päivä ja GO-kuukausi toukokuussa, jolloin kristittyjä rohkaistaan kertomaan uskostaan ainakin yhdelle ihmiselle – tutulle tai tuntemattomalle. Seurakunnat ja yhteisöt voivat osallistua itselleen sopivien toimintatapojen mukaisesti. GO-verkoston kautta on mahdollista saada tukea ja koulutusta seurakuntalaisten varustamiseksi liikkeelle lähtöön.

GO-kuukauteen osallistuminen on kristityille ovi tarttua kiinni elämäntapaan, jossa lähetyskäskystä ja omasta uskosta kertomisesta tulee luontevasti osa omaa elämää.

Kansainvälisen GO-liikkeen yli sata kumppanuuskirkkoa ja -järjestöä edustavat merkittävää osaa maailman noin 800 miljoonasta evankelisesta kristitystä. GO-päiviä on järjestetty vuosittain 2012 alkaen, ja liikkeen vaikutuksesta jo yli 150 miljoonaa kristittyä 140 maassa on alkanut kertoa uskostaan Jeesukseen. Toukokuussa 2023 käynnistetyn maailmanlaajuisen evankelioinnin vuosikymmenen tavoitteena on välittää evankeliumi henkilökohtaisesti kaikille maailman ihmisille Jeesuksen ylösnousemuksen 2000-vuotispäivään eli pääsiäiseen 2033 mennessä.

GO-kuukausi järjestetään Suomessa ensimmäistä kertaa toukokuussa 2024. Jos seurakuntasi tai yhteisösi on kiinnostunut osallistumaan GO-kuukauteen, ota yhteyttä työntekijäämme Arto Nousiaiseen: arto.nousiainen@suomenea.fi, 045 600 2080.

Viisi syytä miksi lähteä mukaan GO:hun:

  • Yhteys kansainväliseen satojen miljoonien kristittyjen liikehdintään evankeliumin puolesta.
  • GO tukee seurakuntien tavoitetta kristittyjen kasvuun hengellisesti merkityksellisessä elämäntavassa, jossa jokainen voi tulla lähetyskäskyn toteuttajaksi.
  • GO tarjoaa uuden matalan kynnyksen alustan kristittyjen laaja-alaiselle yhteistoiminnalle.
  • Mukaantulo on seurakunnille helppoa, sillä se ei vaadi uusia metodeja tai ohjelmia.
  • Kaikki tarvitaan mukaan, jos halutaan kaikkien kuulevan evankeliumin.

GO-liikkeen kansainväliset sivut: https://gomovement.world/

Osallistu

GO-kuukauteen osallistuminen on yksinkertaisimmillaan sitä, että toukokuun aikana keskustelet vähintään yhden ihmisen kanssa uskonasioista ja kerrot hänelle Jeesuksesta. Rohkaisemme sinua kutsumaan myös seurakuntasi tai pienryhmäsi mukaan GO-kuukauteen.

Ilmoittaudu mukaan GO-kuukauteen tällä lomakkeella

Miten kerron evankeliumin?

Allaolevassa oppaassa on vinkkejä, miten toteuttaa GO-kuukausi seurakunnassa.

Lataa GO-kuukauden opas tästä: GO-kuukauden opas 2024 web

Tilaa GO-kuukauden oppaita ja esitteitä: https://forms.office.com/e/NDi4zpgkz8

Tue toimintaa

Rukoile GO-hankkeen puolesta: Tilaa GO:n / Arto Nousiaisen rukouskirje

Lahjoita: Tarvitsemme myös kuukausilahjoittajia työn mahdollistamiseksi. Ryhdy kuukausilahjoittajaksi