ROIHU – srk-istutusverkosto

Roihu on seurakunnanistuttajien ja yhteisönrakentajien verkosto, joka tuli SEA:n verkostoksi kesällä 2019.
Verkoston tarkoitus on mahdollistaa mahdollisimman monen uuden seurakunnan ja jumalanpalvelusyhteisön syntymistä Suomessa. Jotta tämä tapahtuisi, luodaan yhteistä näkyä, jaetaan taitoa ja tietoa sekä kerätään informaatiota. Siksi verkosto kutsuu koolle kerran vuodessa järjestettävän ROIHU-tapaamisen, jossa on kaksi kärkeä:
1) Kirkkokuntien ja herätysliikkeiden yhteinen näky ja prosessi
2) Istuttajien ja rakentajien verkostoituminen, innostuminen ja varustaminen
Vuoden 2020 Roihu-tapahtuma järjestetään 7.-8.2.2020 Teopoliksella, Sairaalankatu 5-7, 33100 Tampere.
Tämän vuoden avainsanat, jotka ohjaavat yhteistä prosessiamme, ovat EVANKELIUMI, OPETUSLAPSEUS ja UUSI SUKUPOLVI. Olemme innoissamme, kun saamme pitää vieraanamme loistavia puhujia, joilla on tiedon ohella myös käytännön kokemus näistä alueista.
Tapaamisessa myös rukoilemme paljon jättimäisen Suomen kartan edessä ja päällä.
Tapahtuman tyyli on LEARNING COMMUNITY, jossa on runsaasti aikaa työskennellä oman näyn ja suunnitelmien parissa, kuunnella, miten muut liikkeet ovat onnistuneet ja epäonnistuneet tehtävässään sekä rohkaista ja saada rohkaisua.
Kahden päivän aikana meitä ovat rohkaisemassa ja prosessia ruokkimassa Raphael Anzenberger Ranskasta, Jerry Gillis New Yorkista sekä Timo Pöyhönen Hengen uudistuksesta.
Raphael on ranskankielisen Ravi Zacharias International Ministriesin, France Evangelisationin ja Global Evangelists Forumin johtaja. Kutsumukseltaan evankelista, jonka sydämellä on erityisesti uuden sukupolven nuorten johtajien nostaminen. Hänen ensimmäinen väitöskirjansa käsittelee nuoremman sukupolven mentorointia evankelioinnin näkökulmasta ja toinen kansallisia seurakunnanistutusprosesseja. http://anzenberger.net/
Jerry tulee New Yorkista, jossa hän toimii The Chapel -seurakunnan johtajana. Hänen intohimona on tehdä kaikkensa, jotta jokaisella ihmisellä olisi toistuvasti mahdollisuuksia kuulla ja vastata evankeliumille. The Chapel elää ja hengittää missionaalisessa elämänsykkeessä, ja heidän luomansa opetuslapseuspolun ovat ottaneet käyttöön monet seurakunnat ympäri maailmaa. Voit lukea lisää hänestä ja The Chapel -seurakunnasta http://jerrygillis.com/about/ https://thechapel.com/
Timo tulee Suomen Tampereelta ja on juuri julkaissut kirjansa “Yhteisöjen kirkko”. Hän toimii Hengen uudistus kirkossamme ry:n toiminnanjohtajana ja on mies “Yhteisöjen kirkko”-näyn takana. Timon sydämellä on 200 uuden jumalanpalvelusyhteisön synnyttäminen Ev. lut. kirkon sisällä.
Roihu-päivien ohjelma:
Perjantai 7.2. 
PROSESSITAPAAMINEN VAIN KIRKKOKUNTIEN JA HERÄTYSLIIKKEIDEN TIIMEILLE
8:00 Aamiaista tarjolla
9:00 Aloitus
12:00 Lounas
13:00 Työskentely jatkuu
15:00 Kahvit
17:00 Päivä päättyy
19:00 Avoin iltatilaisuus
Lauantai 8.2. 
KAIKILLE AVOIN SEURAKUNNANISTUTTAJIEN JA YHTEISÖNRAKENTAJIEN TAPAAMINEN
9:00 Kahvia tarjolla
10:00 Aloitus
12:00 Lounas
13.00 Työskentely jatkuu
15:00 Kahvit
17:00 Tapahtuma päättyy
Hinta ja ilmoittautuminen:
Osallistuminen molempina päivinä sisältäen ruokailut: 60 euroa; työttömät, opiskelijat ja kotiäidit/-isät 50 euroa (koodi TUETTU)
Osallistuminen vain perjantaipäivään sisältäen ruokailut: 40 euroa; työttömät, opiskelijat ja kotiäidit/-isät 30 euroa (koodi TUETTU)
Osallistuminen vain lauantaipäivään sisältäen ruokailut: 40 euroa; työttömät, opiskelijat ja kotiäidit/-isät 30 euroa (koodi TUETTU)
Ilmoittautuminen on auki 24.1.2020 asti.
Lisätietoa: Kenno Leier, kenno (ät) espoonvapaaseurakunta.fi, 044 0123 777