Avaa ovi lapselle

SEA:n lapsityön verkosto on järjestänyt Avaa ovi lapselle -webinaareja kristillisen kasvatuksen tukemiseksi perheissä ja seurakunnissa. Alla on webinaariopetusten videotallenteita.

 

Syksyllä 2021 Terry Williams, Scripture Union Australia -järjestön kouluttaja, kertoi miten lapsia ja nuoria autetaan siihen, että heidän uskostaan tulee kestävä. Hän myös puhui tutkimuksista uskon siirtymisestä sukupolvelta toiselle ja kertoi, miten ihmissuhteet lapsen elämässä ovat elintärkeitä sen tapahtumiseksi. Terry antoi 5 avainta siihen, miten luoda suhteita, jotka auttavat lapsia ja nuoria kukoistamaan.

Katso opetusvideo tästä linkistä!

 

Syksyllä 2021 perheterapeutti Elli Meklin kertoi, miten seurakunta voi tukea vanhemmuutta. Perheystävällinen seurakunta tukee sekä vanhemmuutta, parisuhdetta että lapsen kasvua.

Katso opetusvideo tästä linkistä!

 

 

 

Keväällä 2021 Terry Williams, Scripture Union Australia -järjestön kouluttaja, kertoi miten on hyvä tukea lasta tämän tutkiessa elämän suuria kysymyksiä, kuten: Mistä kaikki sai alkunsa? Miksi maailmassa tapahtuu pahoja asioita? Mistä tiedät, onko Raamattu totta? Kuuleeko Jumala minua?
Erityisesti hän käsitteli kysymystä, jonka lapsilta useimmiten kuulee eli ”Miksi maailmassa tapahtuu pahoja asioita?”

Katso opetusvideo tästä linkistä!

 

Syksyllä 2020 Terry Williams, Scripture Union Australia -järjestön kouluttaja, kertoi miten perheessä katetaan hengellinen ruokapöytä: olemme yhteydessä Jumalaan, kasvamme Hänen tuntemisessaan ja palvelemme Häntä yhdessä.

Katso opetusvideo tästä linkistä!