Kutsumme pastoreita, kristittyjä johtajia ja vaikuttajia eri kirkkokunnista yhteiseen rukoukseen. 181-rukouspäivän näky on aloittaa vuosi tulemalla yhteen, jolloin voimme pyytää Jumalaa selkeyttämään visiotamme ja seuraavia askeleita alkavalle vuodelle. Saamme tehdä parannusta, rohkaistua ja virvoittua yhteisestä uskosta ja kokea, että olemme yhtä, niin kuin Jeesus ja Isä ovat yhtä. Silloin maailma näkee, että Jumala on todellinen (Joh. 17:21-23).

Tulevan rukouspäivän teemana on Jeesuksen ilmestymisen odottaminen – ei ainoastaan kerran ikuisuudessa, vaan Hän haluaa ilmestyä myös tässä ajassa keskellämme!

Vuosittain tammikuussa pidettävä rukouspäivä on tarkoitettu kristityille vaikuttajille yhteiskunnan eri osa-alueilla, seurakunnissa ja järjestöissä. Kutsumme mukaan myös nuorempia tulevaisuuden johtajia. Odotamme päivän osallistujamäärän kasvavan nykyisestä n. 120 johtajasta.

Päivä pidetään Helsingissä Suhe-seurakunnassa klo 10-15. Osallistumismaksu 25 € sisältää lounaan ja kahvitarjoilut. Katso tarkemmat tiedot täältä

Ilmoittaudu tästä 181-rukouspäivään 2023