Jari Sippola kiittää SEA:n jäseniä ja kaikkia yhteistyötahoja palveltuaan SEA:n tiedotussihteerinä 13 vuoden ajan.

– Suomen Evankelisessa Allianssissa olen saanut olla innostavassa kristittyjen yhteydessä rakentamassa yhteistyötä eri tavoin. On ollut upeaa tutustua kristittyihin eri taustoista ja toimia yhdessä Jeesuksen antaman lähetystehtävän hyväksi. Kiitos kaikille menneiden vuosien yhteistyöstä, Sippola kiittelee.

Vuoden 2022 alussa hän siirtyy täysiaikaisesti kutsumustyöhönsä XEE – Evankeliointi Elämäntapana ry:n palvelukseen, jossa hän on jo muutaman vuoden toiminut Helsingin aluetyöntekijänä, varustaen seurakuntia evankeliointiin ja opetuslapseuteen.

Samalla SEA on käynnistänyt pääsihteerin haun. Siinä missä Sippolan työ SEA:ssa oli osa-aikainen, pääsihteerin pestistä kaavaillaan kokoaikaista. SEA on hakemassa rahankeräyslupaa, ja varainhankinnan avulla mahdollistetaan pääsihteerin palkkaus.

– SEA:ssa on tapahtumassa hyvää kehitystä hallituksen valmisteleman uuden strategian myötä. Tämä on oikea hetki antaa työ jonkun toisen käsiin, joka pääsee viemään SEA:a kohti uusia tavoitteita. Olen myös rohkaistunut, että SEA:n resursseja ollaan lisäämässä, ja sen kautta vaikuttavuus pääsee uudelle tasolle, Sippola iloitsee.

Puheenjohtaja Kirsi Rothfors hoitaa SEA:n hallintoa, tiedotusta ja operatiivista työtä tammikuun alusta lähtien, kunnes pääsihteeri astuu tehtävään. Tämä tapahtuu lähtökohtaisesti syyskauden 2022 alussa.

Rothfors, koko SEA:n hallitus sekä Sippola toivottavat kaikille yhteistyökumppaneille rauhallista joulua ja Jumalan siunaamaa vuotta 2022.