Kutsumme pastoreita ja työntekijöitä eri kirkkokunnista yhteiseen rukoukseen. 181-rukouspäivän näky on aloittaa vuosi tulemalla yhteen, jolloin voimme pyytää Jumalaa selkeyttämään visiotamme ja seuraavia askeleita alkavalle vuodelle. Saamme kohdata toisiamme sydämen tasolla, rohkaistua ja virvoittua yhteisestä uskosta ja kokea, että olemme yhtä, niin kuin Jeesus ja Isä ovat yhtä. Silloin maailma näkee, että Jumala on todellinen (Joh. 17:21-23).

Rukouspäivässä haluamme antaa määrätietoisesti aikaa yhteiselle rukoukselle, Jumalan edessä nöyrtymiselle ja Hänen tahtonsa etsimiselle. Samalla rakennumme keskinäisessä yhteydessä eri sukupolvien kesken, eri kirkkokunnista, ja inspiroidumme laadukkaista alustuksista, jotka tähtäävät seurakunnan ydintehtävän täyttämiseen ja jalkautumiseen evankeliumin kanssa siellä, missä elämme ja vaikutamme. Tapahtumassa on myös mahdollisuus henkilökohtaiseen rukouspalveluun.

Päivä pidetään Korson helluntaiseurakunnassa Vantaalla 19.1.2024 klo 10-15. Osallistumismaksu 25 €. Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu tästä 181-rukouspäivään 2024