Johtajien 181-rukouspäivä on jälleen ensi vuonna, perjantaina 22.1.2021 klo 10-15. Merkitse se kalenteriisi! Ilmoittautuminen alkaa syksyllä.

Rukouspäivä on tarkoitettu kristityille vaikuttajille yhteiskunnan eri osa-alueilla, seurakunnissa ja järjestöissä. Pastorit, kirkkoherrat, vanhimmat, nuorisotyön vaikuttajat, poliitikot, yritys- ja monet muut johtajat, tervetuloa! Kutsumme mukaan myös nuorempia tulevaisuuden johtajia, joten vihjaa rukouspäivästä yhteisössäsi ja ystäväpiirissäsi!

Tulevassa rukouspäivässä annamme määrätietoisesti aikaa yhteiselle rukoukselle, niin että voimme yhdessä tämän maan hengellisinä johtajina etsiä Jumalan kasvoja ja kuunnella hänen ohjeitaan vuodelle 2021.

Haluan vielä rohkaista meitä jokaista viime tammikuun 181-rukouspäivän teemajakeilla:

”Toivon saavani kuulla, että te pysytte lujasti samanhenkisinä ja taistelette yksimielisesti evankeliumin ja uskon puolesta antamatta vastustajien säikyttää itseänne.” (Fil.1:27-28)

Kutsun sinut etsimään yhteyttä erojen sijaan ja rakentamaan siltoja muurien sijaan niin, että me kristittyinä johtajina olisimme lujasti samanhenkisiä ja taistelisimme yksimielisesti evankeliumin ja uskon puolesta kukin omassa kaupungissamme. Että me keskittyisimme Kristukseen, joka yhdistää meidät, ja siten olisimme yhdessä pysäyttämätön rintama, sen sijaan, että taistelisimme toisiamme vastaan. Ja ettemme myöskään antaisi vastustajiemme säikyttää itseämme, vaan menisimme rohkeasti eteenpäin tietäen, että meille on uskottu paras mahdollinen sanoma juuri tätä aikaa varten.

Siunattua ja levollista kesää toivottaen,
181-tiimin puolesta,

Kirsi Rothfors
SEA:n hallituksen pj.