Ajan tasalle -projekti haastaa muuttamaan ajattelu- ja toimintatapoja niin kodeissa kuin seurakunnissakin. Tule mukaan!

Maailmamme on muuttunut lyhyessä ajassa mullistavasti. Älylaitteet ovat itsestään selvä osa lasten, nuorten ja aikuisten arkea. Kulttuurimme käsitykset hyvästä ja tavoiteltavasta elämästä kulkevat yhä useammin yhä kauempana Raamatun viitoittamasta tiestä. Jos me emme opetuslapseuta lapsiamme ja nuoriamme kodeissa ja seurakunnissa, ruudut tekevät sen omilla ehdoillaan.

Suomen Evankelisen Allianssin Ajan tasalle -projekti pureutuu ruutujen ruhtinaskunnan haasteisiin ja auttaa perheitä ja seurakuntia, jotta lapsemme ja nuoremme kasvaisivat sitoutuneiksi Jeesuksen seuraajiksi. Tuotamme vuosina 2020-21 laadukkaita videoita, podcasteja sekä artikkeleita, joissa kartoitetaan kasvatuksen ja seurakuntaelämän asiantuntijoiden avulla ongelmakohtia ja etsitään niihin ratkaisuja.

Jumala haluaa toimia meissä ja meidän kauttamme kaikkina aikoina ja kaikissa olosuhteissa – myös ympäristömme parhaaksi. Mahdollistetaan tämä tulevalle sukupolvelle. Lue tarkemmat tiedot projektista:

AJAN TASALLE -info

 

Miten minä voin auttaa?

 

Rukoile Ajan tasalle -projektin puolesta:

  • kiitämme kuvauspaikan löytymisestä ja kuvauksien onnistumisesta: kaikki laitteet toimivat hyvin ja osallistujiat pysyivät terveinä
  • rukoile editointityön puolesta, jotta saamme juuri oikeat sisällöt kustakin jaksosa esille
  • podcastien sisällön hahmottumisen ja tuotantoaikataulujen luomisen puolesta – hyvät tiimit Tampereella ja Helsinkiin
  • tuotannon saavuttavuus – rukoillaan että juuri oikeat henkilöt löytävät sisällöt
  • tuotannon vaikutus – rukoillaan että tuotanto muuttaa ajattelua ja toimintaa seurakunnissa ja perheissä

Ajan tasalle- projekti tarvitsee taloudellista tukeasi, jotta se voidaan toteuttaa suunnitellussa laajuudessa. Teknisen tuotannon kustannukset ovat noin 9500 euroa, josta tarvitsemme vielä n. 3000 euroa. Suurin osa projektin edellyttämästä työstä tehdään vapaaehtoispanoksella.

Anna rahalahjasi projektille:

Tilinumero: FI68 4260 0010 4078 61 (Suomen Evankelinen Allianssi ry)

Viite (pakollinen): 911 20203

 

Keräyslupa: RA/2020/1037

Keräysaika: 1.9.-30.11.2020

Kerättävien varojen ensisijainen käyttötarkoitus: Ajan tasalle -videoiden tuotanto syksyllä 2020 sekä Ajan tasalle -podcastien tuotanto vuosien 2020 ja 2021 aikana.

Varojen toissijainen käyttötarkoitus tarvittaessa: SEA:n lapsityön verkoston vuonna 2021 järjestettävän Avaa ovi lapselle -konferenssin järjestämiskulut.