Tervetuloa Verkoston Kasvatuksen seminaariin Helsingin Pihlajamäen kirkolle 10.10.2020. Seminaari on tarkoitettu kaikille lapsityössä työskenteleville, palkatuille ja vapaaehtoisille, sekä lapsityöstä kiinnostuneille. Jos haluatte saada oman yhteisönne lapsityön uudelle tasolle, tämä on se paikka, johon kannattaa lähettää koko tiimi virkistäytymään, verkostoitumaan ja haalimaan uusia ideoita ja taitoja!

Seminaarin pääpuhuja Rachel Turner on anglikaanipastori, joka on työskennellyt lapsi- ja perhetyössä useissa erilaisissa seurakunnissa sekä ollut New Wine -liikkeen lapsityön johtajana. Tällä hetkellä Rachel johtaa Parenting for Faith -palvelutyötä Bible Reading Fellowshipin alaisuudessa. Rachel kiertää kouluttamassa lapsityöntekijöitä ja vanhempia ympäri Iso-Britanniaa ja Eurooppaa, pitää podcastia sekä on kirjoittanut useita kirjoja, joista suosittelen etenkin perusteosta Parenting Children for a Life of Faith, perheystävällisen seurakuntakulttuurin kirjaa It Takes a Church to Raise a Parent sekä uusinta kirjaa Parenting as a Church Leader. Parenting for Faithin sivuilta löytyy myös seitsenosainen ilmainen vanhemmille suunnattu kurssi kristillisestä kasvatuksesta.

Kun olen keskustellut kasvavien anglikaaniseurakuntien lapsi- ja perhetyöntekijöiden kanssa, jokaiselta olen kuullut tämän saman: Olen oppinut tämän Rachel Turnerilta. Samaa sanon myös itse, jos joku kysyy, miksi Verkoston lapsityö menestyy. Rachelin seminaarit ovat olleet minulle omaa hengellistä elämääni sekä omaa työtäni muuttavia käännekohtia. Tämän vuoksi haluan, että se viisaus, jota Rachelillä on lapsityöhön liittyen, voisi tulla kaikkien Suomen seurakuntien ja jumalanpalvelusyhteisöjen käyttöön.

Seminaarissa käsitellään mm. näitä aiheita:

  • Kuinka opettaa lapsille rukouksesta niin, että siitä voi tulla luonteva osa päivittäistä elämää
  • Miten opettaa turvallisesti ja lapsen tasoisesti Jumalan äänen kuulemisesta
  • Miten opettaa Raamatun vaikeitakin kertomuksia niin, että lapset voivat nähdä, miten hyvä Jumala toimii niissä

 

Osallistumismaksu 15 € (sis. ruoat)

Lastenhoidosta maksu erikseen

 

Seminaari järjestetään koronavarauksella eli rajoitusten salliessa.

 

Lue lisää ja ilmoittaudu

Tiedustelut: meri.hannikainen@verkosto.net

 

Meri Hannikainen

Lapsityön koordinaattori

www.verkosto.net