Syyskuussa 2021 alkaa uudenlainen johtamiskoulutus: Maanmuuttajat. Se tarjoaa ainutlaatuisen ikkunan johtajuuteen sekä yhteisön, jossa voi kehittyä kristillisenä vaikuttajana ja johtajana.

Maanmuuttajat-johtamiskoulun missiona on Kristukselle ja omalle kutsumukselle antautuneiden muutoksentekijöiden nostaminen ja varustaminen yhteiskunnan eri sektoreille seurakunnista hengellisiin järjestöihin, politiikkaan, liike-elämään, tieteeseen ja taiteeseen.

Hakuaikaa on 16.8.2021 saakka.

Katso koulutuksen tiedot ja ilmoittautumisohjeet

Tutustu myös Maanmuuttajat-sivustoon

Koulutuksen suunnittelijoina ja toteuttajia toimivat mm. Jussi Miettinen (TM, yhteisöpedagogi, työnohjaaja, pääsihteeri), Juha Parkkinen (KT, muutoksenohjaaja), Taneli Skyttä (KM, lähetysjohtaja), Riikka Korpinen (psykoterapeutti, työyhteisövalmentaja/muutostoimisto FLOW), Tomi Koho (TM, opiskelijapastori) ja Hanna Lindberg (KM, apulaislähetysjohtaja). Vierailijoina koulutuksessa on huippukouluttajia yhteiskunnan eri aloilta ja erilaisista kristillisistä taustoista Suomesta ja ulkomailta.

Järjestäjinä toimivat Perheniemen evankelinen opisto, Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys (OPKO) ja Lähetysyhdistys Kylväjä. Yhteistyökumppanina on Suomen Evankelinen Allianssi.