Hyvät sisaret ja veljet, ilmoittaudun palvelukseenne SEA:n ensimmäisenä täysipäiväisenä työntekijänä. Tieni tähän tehtävään ei ole tähtiin kirjoitettu. Ensimmäisen vaiheen elämästäni käytin tulemalla muusikoksi, kunnes Jumala kutsui lähtemään lähetystyöhön Azerbaidžaniin 90-luvun puolessavälissä. Sen myötä astuin niin raamatunopettajan, pastorin kuin aviomiehenkin kutsuun. Seuraavaksi menin vaimoni Julian kanssa Yhdysvaltoihin opiskelemaan, jonka seurauksena jäimme palvelemaan seurakuntatyössä Baltimoressa 15 vuodeksi ja saimme Jumalalta suuren lahjan, tyttäremme Mian.

Nykyistä edeltävä vaiheemme alkoi 2014, kun palasimme Suomeen työhön Raamattu Puhuu -seurakunnassa ja ollaksemme lähellä vanhempiani heidän tarpeissaan. Olen saanut etuoikeuden olla mukana myös XEE – Evankeliointi Elämäntapana ry:n ja Open Doorsin työssä sekä viime aikoina SEA:n hallituksessa.

Lähden nyt SEA:n alaisuudessa edistämään evankeliumin mobilisointia Suomessa tavoilla, joita olemme monella tapaa kollektiivisesti ja henkilökohtaisesti vältelleet pitkät ajat, minä itse etunenässä. Emme voi tavoittaa evankeliumilla jokaista Suomessa asuvaa, ellemme toimi aidosti kaikki kristityt yhdessä. Emme voi tavoittaa jokaista, ellei jokainen meistä ole Kristuksen todistaja omilla huulillaan ja omalla sydämellään. Miettiessäni näitä asioita syksyn mittaan jouduin hyväksymään, ettemme voi totella Jeesuksen lähetyskäskyä suostumatta merkittävään kulttuurin muutokseen omissa kirkoissamme ja yhteisöissämme.

Hanke, jonka SEA on ottanut toteuttaakseen Suomessa, kulkee nimellä GO. Se ei ole metodi, ohjelma eikä organisaatio. GO on suostumuksemme yhteiseen tavoitteeseen, painotukseen ja vuosirytmiin. GO on yksi kansainvälisesti merkittävistä kumppanuusliikkeistä, jotka ovat tulleet yhteen tavoittaakseen evankeliumilla kaikki maailman ihmiset seuraavan vuosikymmenen aikana pääsiäiseen 2033 mennessä. Suomen Evankelisen Allianssin tavoite on olla mukana tässä tavoitteessa ja juhlistaa Jeesuksen ylösnousemuksen 2000-vuotisjuhlaa vuonna 2033 tämän tavoitteen toteutumisella myös omassa maassamme.

Olen iloinen uudesta kasvuhaasteesta ja armosta jatkaa Hänen palveluksessaan. Haluan tavata kaikkien SEA:n jäsenyhteisöjen edustajia ja yhdessä rukoilla ja pohtia sitä, miten GO voisi palvella itse kutakin ja miten voisimme parhaiten täyttää Jumalan meille antaman kutsun ja tehtävän. Yhdessä tämä on paljon hauskempaa kuin erikseen omissa kuplissamme. Ohessa toivon, että voin olla mukana juurruttamassa GO-liikehdintää myös Pohjoismaihin ja Baltian maihin.

Herra on antanut meille valtavan mahdollisuuden, ja toivon, että voimme tarttua siihen koko voimallamme ja juosta maaliin yhdessä sen rakkauden ilon tähden, joka on eteemme asetettu sielujen pelastumisessa.

Jeesus sanoi: menkää.
Minä sanon: kyllä, minä menen.
Me sanomme: kyllä, me menemme.

Armon rikkaaksi tekemä veljesi Arto Nousiainen
SEA:n GO-koordinaattori

 

Tule mukaan tukemaan Arto Nousiaisen työtä ja GO-hanketta!

Tilaa Arton rukous- ja uutiskirje tai ilmoittaudu vapaaehtoiseksi käytännön tehtäviin:
Täytä lomake täällä

Tee kertalahjoitus tai ryhdy kuukausilahjoittajaksi:
Tili: FI68 4260 0010 4078 61
Saaja: Suomen Evankelinen Allianssi
Viite: 5005

Verkkopankissasi voit asettaa lahjoituksesi kuukausittain toistuvaksi maksuksi. Kiitos tuestasi!

Rahankeräyslupa RA/2022/802.