SEA:n Ajan tasalle -videot ja podcastit kysyvät: Miten kasvatamme kestäviä Jeesuksen seuraajia?

Kuuden videon ja viiden podcastin sarjat herättelevät vanhempia ja seurakuntien vastuunkantajia pohtimaan, miten tuemme lasten ja nuorten kasvua kohti sitoutuneen Jeesuksen seuraajan identiteettiä. Digitalisoituva ja individualisoituva aika haastaa opetuslapseutumisen, jonka perusedellytyksiä ovat aina suhde ja yhteisö. Miten pääsemme kodeissa ja seurakunnissa ajan tasalle?

Ajan tasalle -videoissa pohditaan digitalisaation, Jumalaan juurtuneen identiteetin, viisauden opettamisen, ylisukupolvisten suhteiden, kutsumuksen löytämisen ja vastavirtaan kulkemisen teemoja vaihtuvien asiantuntijoiden ja kokemusasiantuntijoiden kanssa. Podcasteissa lähestytään hahmottuneita haasteita ratkaisukeskeisellä otteella, kun kysytään esimerkiksi, millaiset rutiinit kutsuvat Jeesuksen perhearkeen tai miten seurakuntakulttuuri muuttuu ihmissuhdekeskeisemmäksi. Entä voiko seurakunta tukea nuorta kutsumuksen löytämisessä ja toteuttamisessa? 

Videoihin on laadittu keskustelukysymykset seurakuntien vastuunkantajille, vanhemmille sekä nuortenryhmille. Kaikki materiaali löytyvät kootusti täältä. Materiaalien tuottamiseen ovat osallistuneet SEA:n lisäksi myös Suomen baptistikirkon perhetyö sekä Operaatio Mobilisaatio.

Tavataan ajan tasalla! 

Lisätiedot:

ajantasalle.fi

lapsityonverkosto@suomenea.fi